Añadir a favoritos

ELS BOLETS

COM PREPARAR-LOS 10 VEGADES
BEAUMONT SAENZ, BÀRBARA

IVA incluido

Descripción
En aquest modest recull de receptes de cuina amb bolets, el propòsit no és altre que posar-vos a labast ma neres de cuinarlos senzi lles, vistoses i que us facin quedar bé. Segurament els bolets deuen ser laliment més antic conegut i una font important de proteïn es per als nostres avantpassats. A més de les proteïnes, en la seva composició són importants els hidrats de carboni, la fibra i les vitamines, a banda de ser baixos en so di i de no portar colesterol.

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesSD EDITORES
2013
19 Páginas
Formato: Grapado
ISBN: 9788494116391
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS